Glamour i vardagen

Att dricka viner på en vinprovning och annan god dryck på en vardag är ett sätt att få in lite glamour efter en dagar med tidiga mornar, arbete och sena kvällar. Även om det inte uppmuntras att dricka för mycket alkohol så kan det kännas skönt att få smaka på de goda smakerna då och då när man egentligen inte bör.

Glamourösa vardagar är något alla vill uppleva. Dock är de svåra att uppnå då vardagarna ofta innebär hårt arbete och lite vila. Nedan följer några tips på vad man kan göra för att släppa in lite glamour i sin annars gråa vardag.

Provsmaka

Att åka på provsmakningar kan ofta sluta i mer berusning än vad man förväntar sig. På grund av det bör man inte ta en provsmakning under en vanlig vardag. Dock så behöver inte alla provsmakningar vara stora nog för att göra en berusad. Är man dessutom förberedd på att det kan ske så minskar riskerna för att man inte kan arbeta dagen efter.

Vattenflaskor och en välfylld mage innan provsmakningen kan hålla de flesta berusningar i schack. Att provsmaka vin är extra glamouröst och kan få en onsdag eller tisdag att kännas som fredag.